Što nudimo

Naša kuća za odmor nudi vam nezaboravan boravak u Vukovaru. Kontaktirajte nas kako biste rezervirali svoje mjesto!

Savršen odmor

Dobrodošli u našu kuću za odmor koja nudi iznimnu udobnost i niz pogodnosti kako biste vaš boravak učinili nezaboravnim. Sobe za nepušače s udobnim sadržajima pružaju vam prostor za opuštanje i uživanje. Nema brige oko parkiranja jer vam je na raspolaganju besplatno parkiralište koje se nalazi odmah uz objekt. Uživajte u brzoj i stabilnoj besplatnoj Wi-Fi vezi koja je dostupna u cijelom objektu.

Prostrane sobe

Naša obiteljska atmosfera stvara ugodnu atmosferu, a prostrane obiteljske sobe opremljene su svim sadržajima kako biste se osjećali kao kod kuće, a garderoba ili ormar pružaju dovoljno prostora za sve vaše stvari.

Udoban dnevni boravak

U dnevnom boravku ćete pronaći kvalitetan kauč i prostor za sjedenje, idealno mjesto za opuštanje nakon istraživanja Vukovara. Radni stol je tu za one koji rade ili žele planirati svoje aktivnosti. Uživajte u omiljenim filmovima i serijama putem usluga streaminga poput Netflix-a na TV ravnog ekrana.

Potpuno opremljena kuhinja

Kuhinja je potpuno opremljena, a perilica posuđa dostupna je za vašu praktičnost. Bilo da želite pripremiti obiteljski obrok ili oprati posuđe, sve je tu kako bi vaš boravak bio jednostavan i ugodan.

Vanjski prostor

Vanjski prostor nudi dodatne pogodnosti. Oprema za roštilj čeka na vaše kulinarske podvige, dok terasa i vrt pružaju mirno okruženje za opuštanje. Pogled na vrt dodatno doprinosi osjećaju povezanosti s prirodom.

Dodatne pogodnosti

Klima-uređaj osigurava ugodnu temperaturu, a zabranjeno pušenje u cijelom objektu čini prostor svježim i ugodnim. Unutar objekta nalazi se i velika prostorija za zabavu uz bilijar, pikado i stolni nogomet. U vrtu se nalazi dječje igralište.

KUĆNI RED - UVJETI I PRAVILA BORAVKA

  • Prijava/odjava po dogovoru.
  • Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije, nema povrata sredstava za otkazivanje rezervacije ali isti služi za potvrdu novog termina.
  • Ostatak iznosa plaća se po dolasku.
  • U objektu mogu boraviti djeca svih dobi.
  • Dostupan je jedan dječji krevet i 2 pomoćna ležaja na zahtjev.

Pušenje nije dozvoljeno unutar objekta.

Zabave nisu dozvoljene kako bismo osigurali mirno okruženje za sve goste.

Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen radi očuvanja higijene i sigurnosti.

Česta pitanja

Da, imamo besplatno privatno parkiralište dostupno na licu mjesta, i nije potrebna rezervacija.

Da, nudimo brzu i stabilnu besplatnu Wi-Fi vezu koja je dostupna u cijelom objektu.

Kuhinja je potpuno opremljena, pružajući vam sve što je potrebno za pripremu obroka. Također, imamo perilicu rublja za vašu praktičnost.

Da, nudimo opremu za roštilj, terasu i vrt, stvarajući savršen prostor za opuštanje i druženje na otvorenom.

Prostor za roštilj dostupan je svim gostima, i nije potrebna posebna rezervacija. Slobodno ga koristite tijekom svog boravka. Uvijek su dostupni drveni ugljen i/ili drva i uključeni su u cijenu boravka.

Da, kuća je opremljena klima-uređajem kako biste se osjećali ugodno tijekom cijele godine.

Imate dodatnih pitanja

Uživajte u nezaboravnom odmoru u našoj prostranoj kući smještenoj u Vukovaru. S ovom odličnom destinacijom, osiguravamo ne samo udoban smještaj, već i nevjerojatno iskustvo za do 10+2 osoba.